2024 Bitcoin předpovědi odhalil přední odborníci

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky

Rok 2024 bude pro bitcoin klíčovým okamžikem a přední osobnosti světa digitálních aktiv vyjadřují optimismus ohledně jeho trajektorie. Renomovaní odborníci, jako jsou Dan Tapiero, Raoul Pal a Tim Draper, se podělili o své “Bitcoin Prediction 2024”, v nichž podrobně popisují své býčí názory na vyhlídky největší kryptoměny.

Předpověď bitcoinu na rok 2024: Tapiero: Optimistický výhled Dana Tapiera

Uznávaný makro stratég a správce fondů digitálních aktiv Dan Tapiero, nabízí přesvědčivý pohled na potenciál Bitcoinu pro nadcházející rok.

Vyzdvihuje působivý 160% růst Bitcoinu od počátku roku, což signalizuje robustní dynamiku, která bude pravděpodobně pokračovat i v roce 2024. Tapiero zdůrazňuje, že tato vzestupná dynamika připravuje půdu pro přelomový rok a nutí institucionální investory, aby si všimli pozoruhodného vzestupu Bitcoinu

Prohlásil: “V současné době se v Evropě objevují další významné trhy, které se zaměřují na zvýšení konkurenceschopnosti:

“Je to naprosto jasné – raketový vzestup bitcoinu v roce 2023 připravuje půdu pro monumentální rok 2024. Instituce, které toto bezkonkurenční aktivum přehlížejí, mohou riskovat své profesionální postavení s 0% expozicí.”

Potenciál zlata a úrokové sazby

Kromě Bitcoinu pozoruje Tapiero slibné trendy také u zlata, kde očekává býčí cenový vzorec ve tvaru poháru a rukojeti s potenciálním cílovým rozsahem 2 300 až 2 500 USD. Domnívá se, že očekávané snížení úrokových sazeb v kombinaci s odklonem od USD by mohlo zlato i Bitcoin dále podpořit.

Dodal: “V současné době je Bitcoin na vrcholu:

“Potenciál zlata je ohromující. Nedávná pozorování naznačují epickou rallye, která vyvrací představy o trojitém vrcholu, přičemž probíhá formace pohár a rukojeť. Očekávaný propad úrokových sazeb spolu s diverzifikací směrem od USD může předpovídat cílové rozpětí 2 300 až 2 500 USD,”.

Bitcoin Forecast 2024: Odborná analýza Raoula Pala

Tapierův pozitivní výhled souzní s pohledem bývalého manažera Goldman Sachs Raoula Pala. Palova analýza naznačuje, že rostoucí globální likvidita by mohla v roce 2024 vyhnat Bitcoin nad 200 000 USD, což signalizuje významný posun ve finančním prostředí a zdůrazňuje význam expozice vůči Bitcoinu pro tradiční správce fondů.

Bitcoin Outlook 2024: Odvážná předpověď Tima Drapera

Magnát v oblasti rizikového kapitálu Tim Draper sdílí tento býčí sentiment a předpovídá, že v roce 2024 dosáhne Bitcoin nového historického maxima 250 000 USD. Draper zdůrazňuje současné býčí trendy u Bitcoinu a dalších digitálních aktiv jako katalyzátory tohoto očekávaného vzestupu. Kromě toho zdůrazňuje roli stablecoinů jako vstupní brány k Bitcoinu, přičemž uvádí jejich stabilitu a přenositelnost. Draper předpokládá scénář, kdy se Bitcoin stane preferovanou alternativou při poklesu kurzu dolaru, a vyjadřuje nadšení z chytrých kontraktů, přičemž očekává jejich transformační dopad na finanční systémy a efektivnější ekonomiku.

Dan Tapiero, makroekonomický stratég a správce fondu digitálních aktiv
Předpověď Dana Tapiera týkající se bitcoinu na rok 2024

Prohlásil: “Drapper se domnívá, že je to pro něj výhodné:

“Jsem velkým fanouškem chytrých smluv. Nemohu se dočkat okamžiku, kdy budu moci shromáždit všechny peníze investorů v Bitcoinech, všechny je investovat do Bitcoinů, nechat je všechny platit svým zaměstnancům a dodavatelům, daně a všechno ostatní [v Bitcoinech] a mít to všechno kompletně zaúčtované, auditované, bez účetního, auditora, účetního, převodního agenta nebo daňového právníka. Tato nová ekonomika bude mít mnohem méně tření. Myslím, že je to velmi vzrušující.”

2024: Rok bitcoinu

Souhrnně lze říci, že tyto odborné postřehy předpovídají bitcoinu v roce 2024 zářnou budoucnost. Společný názor těchto odborníků podtrhuje potenciál pro výrazné zhodnocení hodnoty Bitcoinu, který je dán jeho vynikající výkonností, pozitivními trendy ve zlatě, očekávanými změnami úrokových sazeb a měnícím se globálním finančním prostředím.

S blížícím se rokem 2024 slouží tyto prognózy jako cenné ukazatele pro institucionální i individuální investory a upozorňují na příležitosti v oblasti Bitcoinu a zlata. Nadcházející rok se zdá být klíčovým okamžikem, který může změnit investiční strategie v rámci sektoru digitálních aktiv.

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky