Polymarket Ukazuje na Nízkou Pravděpodobnost Zmínění Kryptoměn během Debaty Trump-Harris

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky

Akcie „Yes“ na kontraktu „Co řekne Trump během debaty?“ týkající se „kryptoměny/Bitcoinu“ se v úterý kolem poledne v New Yorku na Polymarketu obchodovaly za 17 centů. To naznačuje, že obchodníci očekávají 17% pravděpodobnost, že Trump zmíní jeden nebo oba tyto termíny. Pokud se předpověď ukáže jako správná, každá akcie vyplatí 1 dolar v bitcoinech; pokud je předpověď nesprávná, nevyplatí se nic.

Témata, která s největší pravděpodobností zmíní bývalý prezident a republikánský kandidát, zahrnují „potraty“ (nejvyšší pravděpodobnost — 83 %) a Trumpovy urážky, jako je „Soudružka Kamala“ (40 %).

Místopředsedkyně Harris má ještě nižší pravděpodobnost, že zmíní Bitcoin nebo kryptoměny — pouhých 13 %. Hlavním tématem kandidátky Demokratické strany bude opět „potraty“ (87 % pravděpodobnosti), následované tím, že svého soupeře označí za „odsouzeného zločince“ (58 %).

Předpovídání Výsledků s Polymarketem

Obchodníci mohou sázet na cokoliv — od válek a virových epidemií až po hodnocení na Rotten Tomatoes na trzích s predikcemi. Zatímco někteří považují tyto trhy za další formu hazardu, jejich zastánci tvrdí, že poskytují přesnější předpovědi než průzkumy a komentátoři. Dle jejich názoru jsou obchodníci, kteří dělají předpovědi, motivováni pečlivě zkoumat situaci a podávat upřímné názory, protože riskují vlastní peníze, na rozdíl od těch, kteří říkají jen to, co chtějí ostatní slyšet.

Sázky na volby letos zaznamenaly výrazný nárůst a Polymarket vede v této aktivitě, i poté, co regulační rozhodnutí donutilo platformu zablokovat uživatele z USA (i když někteří obchodníci mohou platformu stále používat přes VPN). Minulý pátek byl pro Polymarket rekordním dnem s objemem obchodů ve výši 34 milionů dolarů, jak uvádí Dune Analytics.

Graf znázorňující denní objem obchodů na Polymarketu

Mezitím, na Manifoldu, platformě s „herními penězi“, je pravděpodobnost, že bude na úterní debatě zmíněno slovo „bitcoin“, pouze 12 %. To je o něco více než pravděpodobnost zmínění slov „unburdened“ (8 %) a „coconut“ (6 %). Uživatelé Manifoldu sázejí pomocí many — nekryptoměnové digitální měny, kterou nelze vybrat. Namísto toho ji účastníci používají k budování reputace pro přesné předpovědi.

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky