Sezóna altcoinů přichází: Trader předpovídá nárůst Dogecoinu, varuje před pádem Solany

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky

Krypto analytik Ali Martinez naznačuje, že čas, kdy altcoiny překonají Bitcoin (BTC), se blíží, přičemž Dogecoin (DOGE) může být v dobré pozici, aby z této změny výrazně těžil.

Martinez sdílí se svými 71 900 následovníky na sociální platformě X, že dominance trhu Bitcoin—která měří tržní kapitalizaci BTC v porovnání se všemi ostatními kryptoměnami—se blíží konci vzestupného klínu.

Tato formace je obvykle považována za medvědí indikátor, pokud cena klesne pod klíčovou supportní linii. Pokud Bitcoin tento support prolomí, může to signalizovat příležitost pro altcoiny, aby převzaly vedení v výkonu.

Kromě toho Martinez zdůrazňuje index 10 největších mincí podle tržní kapitalizace, který sleduje hodnotu všech krypto aktiv s výjimkou stablecoinů. Podle něj index nyní prolomil vzestupný klín.

Tento typ breakout často naznačuje, že altcoiny by mohly zažít nárůst hodnoty, protože vzestupné klíny jsou obecně považovány za býčí signály pro obraty cen.

„Věci se začínají zajímavě vyvíjet! Dominance Bitcoinu vykazuje známky možného prolomení vzestupného klínu, zatímco tržní kapitalizace altcoinů opouští klesající klín. Sezóna altcoinů je na obzoru!”

Obchodník předpovídá Dogecoin je vzestup, udržet Solana je pád vpředu

V době psaní je index oceněn na 212,494 miliardy dolarů, což je pohodlně nad úrovní odporu, a dále podporuje potenciál vzestupného trendu na altcoinových trzích.

Martinez také věnuje pozornost Dogecoinu, největší memecoinu podle tržní kapitalizace. Domnívá se, že DOGE se připravuje na možné rally v blízké budoucnosti. Podle jeho analýzy se Dogecoin blíží průlomu, zejména protože index relativní síly (RSI), který měří hybnost aktiva, naznačuje obrat trendu. Tento posun v hybnosti by mohl signalizovat začátek býčí fáze pro DOGE.

„Dogecoin se chystá na býčí průlom! A jedna z dvou podmínek byla splněna: RSI prolomil klesající trendovou linii na denním grafu. Nyní potřebujeme, aby DOGE překonal odpor 0,11 $!”

Rostoucí trend na altcoinových trzích

Celkově analýza Martineze vykresluje obraz blížící se změny na kryptotrhu, kdy altcoiny jsou připraveny převzít vedení.

Dogecoin-je-Připravuje-Býčí-Breakout .

Začátečníci

Průvodce kryptoměnami pro začátečníky

Středně pokročilí

Průvodce pro středně pokročilé blockchainem a kryptografií

Expert

Zprávy o kryptoměnách pro odborníky